HavlíčkůvBrodDnes.cz
HavlíčkůvBrodDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Ivan Hlas Trio / Jada band / Morava - Havlíčkův Brod

Kdy:
Pátek 11.10.2019 od 20:00 hod až 12.10.2019
Kde:
Klub Oko, Havlíčkův Brod
Pořadatel:
Sdílet:

Ivan Hlas, Norbi Kovács a Jaroslav Olin Nejezchleba společně koncertují od roku 2005. Trojice Bohem nadaných hudebníků, z nichž každý sám utáhne samostatný koncert, se nám představí na druhém zastavení podzimního seriálu, jež bude současně sedmým doprovodným koncertem Podzimního knižního veletrhu.
JADA BAND - Region Českomoravské vysočiny nebývá obvykle kolébkou pro zrod funkrockových hudebních skupin. Jedna taková přesto byla založena na konci roku 2008. V roce 2014 vznikl klip ke skladbě Pálivej funk. Je kuriozitou, že v kapele během čtyř let nezůstal kámen na kameni. Zůstal jen Jarda Vorlíček, zakladatel. Rock jazzový repertoár z autorské dílny Jardy je ale stejný a personální změny kapele nijak neuškodily.
MORAVA - Na Vysočině působí bezpočet kapel, ale jen málokterá má za sebou podobně barvitý a slavný příběh jako Morava. Za více než třicet let svého působení Morava vydala celkem osm řadových alb, poslední s názvem Černobílá v loňském roce. Kapelu, která v době největší slávy vyprodala Lucernu, polil živou vodou návrat dlouholetého frontmana Františka Petrička před třemi lety.

Vstupné na samostatné koncerty v jednotné výši 400,- Kč

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



142,67301559448