HavlíčkůvBrodDnes.cz
HavlíčkůvBrodDnes.cz » Monitor zpráv » Alternativní zpravodajství » AC24.cz

Alternativní zpravodajství

AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Neuvěřitelné záběry z překonání světového rekordu ve skocích na lyžích

1. 5. 2024 | Japonský olympijský vítěz ve skoku na lyžích Rjoju Kobajaši dosáhl nového světového rekordu ve skoku na lyžích 291 metrů. (Foto: X / Red Bull)... Článek Neuvěřitelné záběry z překonání světového rekordu ve skocích na lyžích se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zelenskyj: NATO přijme Ukrajinu, až vyhrajeme

1. 5. 2024 | Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj prohlásil, že věří, že jeho země vstoupí do NATO až poté, co vyhraje válku proti Rusku. (Foto: Shutterstock) Při návštěvě... Článek Zelenskyj: NATO přijme Ukrajinu, až vyhrajeme se nejdříve objevil na AC24.cz.

Nejméně 30 mužů zemřelo při pokusu o útěk z ukrajinského odvodu

1. 5. 2024 | Od ruské invaze v únoru 2022 zemřelo asi 30 Ukrajinců, kteří se snažili proplížit ze země a vyhnout se válce. (Foto: X) Tuto chmurnou... Článek Nejméně 30 mužů zemřelo při pokusu o útěk z ukrajinského odvodu se nejdříve objevil na AC24.cz.

12 tisíc evakuovaných osob, po mohutném výbuchu sopky Ruang

1. 5. 2024 | SULAWESI, INDONÉSIE – 12 tisíc evakuovaných kvůli výbuchu sopky Ruang. (Foto: X) Obyvatelé Indonésie byli varováni před rizikem tsunami, protože sopka Ruang chrlí nebezpečný... Článek 12 tisíc evakuovaných osob, po mohutném výbuchu sopky Ruang se nejdříve objevil na AC24.cz.

Světové banky nám říkají, že konec dolarového systému je blízko

1. 5. 2024 | Federální rezervní systém chápe, že v zámoří existuje stálá poptávka po dolarech jako prostředku pro snadnější dovoz a vývoz zboží. (Foto: Flickr) Díky svému... Článek Světové banky nám říkají, že konec dolarového systému je blízko se nejdříve objevil na AC24.cz.

Příběh muže, který pracoval na stroji času a pak záhadně zmizel

1. 5. 2024 | Začátkem roku 1995 se Mike „Madman“ Marcum pokusil postavit stroj času na dvorku svého domu ve Stanberry, Missouri, USA. Začal sestrojovat stroj zvaný Jacobs... Článek Příběh muže, který pracoval na stroji času a pak záhadně zmizel se nejdříve objevil na AC24.cz.

Putin tvrdí, že nebýt Ukrajiny, válka by už dávno skončila

1. 5. 2024 | Vladimir Putin vyjádřil nespokojenost s neochotou Ukrajiny přistoupit na jednání a odsoudil ukrajinskou stranu s tím, že nebýt jí, „už by bylo dávno po... Článek Putin tvrdí, že nebýt Ukrajiny, válka by už dávno skončila se nejdříve objevil na AC24.cz.

Dokumentace má dokazovat, že Biden je ve skutečnosti někdo jiný?

30. 4. 2024 | Níže uvedená dokumentace ukazuje změny, které se projevily u současného amerického prezidenta Joea Bidena. (Foto: X) Nejenže vypadá úplně jinak, má měnící se: Navíc... Článek Dokumentace má dokazovat, že Biden je ve skutečnosti někdo jiný? se nejdříve objevil na AC24.cz.

EU schválila přísné omezení hotovostních transakcí

30. 4. 2024 | Evropský parlament schválil směrnici, která výrazně omezí používání hotovosti. (Foto: Flickr) Podle směrnice, jejímž cílem je údajně omezit praní špinavých peněz a financování terorismu,... Článek EU schválila přísné omezení hotovostních transakcí se nejdříve objevil na AC24.cz.

AstraZeneca přiznává, že její vakcína může způsobovat krevní sraženiny

30. 4. 2024 | Farmaceutický gigant AstraZeneca přiznal, že jeho široce používaná vakcína Covid, označovaná jako Covishield, může způsobit vzácné nežádoucí účinky včetně krevních sraženin a nízkého počtu... Článek AstraZeneca přiznává, že její vakcína může způsobovat krevní sraženiny se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
02:14:53 | 02.05.2024



Zpravodajství HavlíčkůvBrodDnes.cz

Správa železnic: Cestující získali moderní prostory na dalších nádražích

Správa železnic neustále zlepšuje prostředí na nádražích po celé České republice, v uplynulém období dokončila výstavbu nových nebo rekonstrukci stávajících budov hned v několika stanicích. Zatímco v Chodově a Aši slouží cestujícím zcela nové ...

Filmovou tvorbu na Vysočině kraj podpoří dotací

Milionem korun podpoří Kraj Vysočina propagaci regionu audiovizuální tvorbou. Mimořádná dotace poputuje příspěvkové organizaci Vysočina Tourism. "Prim ...

Kraj Vysočina začal s výstavbou Společného depozitáře v Pelhřimově

Velká část cenných archeologických nálezů a historických artefaktů z Vysočiny bude v budoucnu uložena na jednom místě, ve Společném depozitáři v Pelhř ...

Kybernetickou bezpečnost kraje a jeho příspěvkových organizací má na starost nové oddělení

Kraj Vysočina - Od března 2024 přibylo mezi oddělení Krajského úřadu Kraje Vysočina jedno nové. Má na starost rozsáhlou a specializovanou agendu kyber ...

Obyvatelům Havlíčkova Brodu se od roku 2025 změní systém platby za popelnice

Město Havlíčkův Brod se chystá na významnou proměnu v oblasti odpadového hospodářství. Od 1. ledna 2025 dojde k zásadní změně v systému placení poplat ...



Čtvrtek 2.5.2024
Kraj Vysočina
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes